Dokazana visoka povezanost između cijepiva i autizma kod djece

Američka vladina agencija CDC (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti) je izložena skandalu zbog dugog skrivanja podataka koji se odnose na korelaciju cijepljenja, žive i autizma.

Ne sadržavaju sva cjepiva živu, ali je sadrže cjepiva protiv gripe, koja su preporučena čak i trudnicama te više obaveznih cjepiva kojima se djeca PRISILNO cijepe.

Dugo vremena (više od 14 godina), CDC je negirao činjenicu da postoji veza između žive i autizma. (Još uvijek 99% liječnika u Hrvatskoj vjeruje tome.)

Međutim, epidemiolog dr. sc. Hooker obratio je pozornost javnosti na znanstveno istraživanje koje je CDC proveo nad 400 000 djece rođene između 1991. i 1997. u kojem je uočena opasna i vrlo visoka povezanost između žive i autizma, poremećaja u spavanju i zastoja u razvoju.

Prema istraživanju doktora Verstraetena, također epidemiologa, koji je radio za CDC, unos žive u tijelo djeteta podiže rizik od bilo kakvog zastoja u razvoju čak 7.6 puta.

http://healthimpactnews.com/…/cdc-caught-hiding-data-showi…/

Još uvijek vjerujete da nam mediji govore jedino istinu? U Hrvatskoj nikada ne možemo vidjeti samo istinu na televiziji, u novinama ili u bilo kojim drugim masovnim medijima jer su kontrolirani od strane sponzora. A oni znaju načine kako ne preuzeti odgovornost ako Vam se nešto dogodi.

Nastavit ću objavljivati ovakve skandale, osobito koji se tiču cijepljenja, jer ih nijedan od hrvatskih medija ne želi spomenuti.

Odrasli ljudi koji se razbole zbog svog odabira i načina života sami su krivi za to, ali imaju i mogućnost biti bolji… dok dijete nema pravo izbora.