Žrtva cijepljenja

Kao nastavak na prethodnu objavu, trebam dodati još nekoliko informacija kako bih za sada zaključio temu. Iako uvijek ima nekoliko negativnih komentara, s obzirom da je zadnja tema podijeljena više od 45 puta na Facebooku, možete vidjeti da roditelji postaju zabrinuti za zdravlje svoje djece misleći „nešto je krivo, ali ne znam što“.
Ova intuicija je ispravna i današnja medicina nikada Vam neće dati odgovor.

Jedna od nezgodnih činjenica za pobornike cijepljenja je to što im je još uvijek neugodno objasniti što cjepiva sadrže. Zato nazad k osnovama, predstavit ću Vam neka od njih. Važno je razumjeti i znati što cjepiva sadrže prije nego raspravljate je li to dobro ili loše.

Kako bi se cjepivo napravilo, koriste se krv i tjelesne tekućine konja, svinja, krava, ovaca, pilića, kitova, žaba i majmuna (baš kao ZOO) te jaja, kako bi se uzgojio virus. (Nekoliko neprijateljskih virusa, otrova iz tih životinja također su sadržana u cjepivima, ali ih neću spominjati ovdje jer bi to bilo previše informacija za većinu.) Nije problem svakodnevno jesti životinjske proizvode, ali nije normalno ubrizgavati te strane proteine izravno u krvotok. Normalna reakcija ljudskog tijela je odbacivanje stranih tijela, a to čine antitijela koja su se stvorila ubrizgavanjem. (Uput, cjepiva bi trebala biti prva na nišanu boraca za prava životinja, iako oni češće napadaju ljude u prehrambenoj industriji. Podupirem ubijanje za hranu, ali nema prostora za izliku pri proizvodnji cjepiva od životinja i teškog eksperimentiranja nad njima, no to je sada van teme.)

Za konzerviranje cjepiva najviše se koriste organski spoj žive thimerosal, formalin i aluminijev hidroksid.

Zašto cijepite?
„Zato da spriječimo infekciju s bolesti. Zato da stvorimo antitijela koja mogu spriječiti bolest, zar ne?“, većina ljudi ovako odgovara.

Ako Vaš imunitet dobro radi, bijela krvna zrnca mogu „pojesti“, izbaciti takvo strano tijelo van iz Vašeg tijela. Čekajte, antitijela? Imunitet? Nije li to jedno te isto?

Antitijelo: protein kojeg proizvodi imunološki sustav tijela kada otkrije štetne tvari, tzv. antigene. Primjer antigena su mikroorganizmi (bakterije, lišajevi, paraziti i virusi) i kemikalije. Svaki tip antitijela jedinstven je i štiti tijelo samo protiv jednog specifičnog tipa antigena.

Imunitet: uravnoteženo stanje u kojem su sadržane sve adekvatne biološke obrane protiv infekcije, bolesti ili drugih neželjenih bioloških invazija, istovremeno sprječavajući pojavu bilo kakvih alergija i autoimunih bolesti.

Vidite li razliku?

Primjerice, ako Vas je ugrizla zmija otrovnica, ogromna količina otrova odjednom ulazi u tijelo (u krv), stoga je neophodno stvoriti antitijela čim prije kako bi se zaštitili, no ne trebate antitijela u svakodnevnom životu. Ako imate antitijela, znači da imate stranu tvar u svom tijelu. Puno antitijela čini to da imunitet izgubi sposobnost raspoznavanja vlastitog tijela od stranog tijela. Zbog toga imunitet slabi. Stvaranje nekoliko antitijela u vlastitom tijelu zbog cijepljenja znači da imate puno smeća u tijelu poput virusa, aluminija, žive, lijekova, bakterija, životinjskih proteina i drugih stranih tvari. Antitijela se mogu proizvesti kada imunološki sustav pogrešno smatra da je zdravo tkivo štetna tvar, što se zove „autoimuna bolest“. Sada vidite, bolje je imati što manje antitijela kako bi imunitet mogao djelovati 100 % ispravno, kako bi se borio protiv infekcija i više bolesti. Međutim, današnja medicina zamagljuje granicu između imuniteta i antitijela prikazujući ih kao istu stvar jer žele prikazati da „više antitijela znači snažniji imunitet, što je bolje za zdravlje“.

Nekoliko primjera simptoma koji su se pokazali povezani sa cijepljenjem:

Alergije i atopijski dermatitis
Artritis
Astma
Autizam
Skolioza
Refluks želučane kiseline kod male djece
Herpes
Rak
Dijabetes (tip 1, kod beba i starije djece)
Poremećaj rada bubrega
Spontani pobačaj
Bolesti štitnjače
Više neuroloških bolesti i autoimunih poremećaja
SIDS.

Ovdje su „medicinski“ dokazane nuspojave cijepljenja, koje su napisane na uputama zajedno u paketu sa cjepivima, koje Vam pedijatri nikada neće pokazati (iako ih imate pravo pročitati):

Artritis
Krvarenja
Grušanje krvi
Srčani infarkt
Sepsa
Upala uha
Nesvjestice (mogu uzrokovati frakture)
Poremećaji rada bubrega koji zahtijevaju dijalizu
Epilepsija
Teška alergijska reakcija poput urtikarije i anafilaksije
Iznenadna smrt
Više bolesti koje zahtijevaju hospitalizaciju.

Naravno da ne mogu dokazati da su svi ovi ozbiljni simptomi povezani sa cijepljenjem, no to nije poanta. Poanta je da nitko ovu vezu ne može poreći.

Do 1991., kada cjepiva protiv hepatitisa B, HiB-a i ubrzani plan cijepljenja još nisu bili česti, autizam je bio vrlo rijetka bolest među djecom. Sada deseci tisuća roditelja svjedoče očitom pogoršanju fizičkog i mentalnog zdravlja svoje djece odmah nakon cijepljenja, ali svi liječnici, farmaceuti, vlade i mediji nastavljaju ih ignorirati. Moramo razmisliti zašto mediji nikada ne biraju jedno od te djece, nego samo pokazuju djecu koja imaju jedno plućno krilo, slabije srce i slične urođene mane, kao jadne žrtve.

Žrtva je i dijete koje nema izbora i iskreno vjeruje odraslima.

miami