Povratak k osnovama: Roditelji

Postoje samo dvije vrste roditelja.
Oni koji čine svoje dijete zdravim.
Oni koji čine svoje dijete bolesnim.

Nije ispravno da oklijevate cijepiti dijete zato što je cjepivo opasno. Zdrav je razum shvaćati da je cijepljenje opasno za dijete, osim toga, cjepiva ne djeluju. Osnova osnove je shvatiti da je već vaganje s pitanjem „je li više opasno ili je više učinkovito“ potpuno pogrešno.

Naravno da pojedine ovce stalno govore da je cijepljenje djelotvorno, ali morate pogledati oko sebe. Ne dajte se zbuniti, primijetite kako su pobornici manije cijepljenja skrenuli sa svojih prvotnih tvrdnji da cijepljenje može prevenirati infekcije i kako je od početka djelotvorno te su od nedavno počeli govoriti da cjepiva ne mogu prevenirati nijednu infekciju, već mogu izbjeći da infekcija bude ozbiljna.

Jasno da su ovi „podatci“ stvoreni od istraživača koji su zaposleni i plaćeni od strane farmaceutskih tvrtki za koje rade istraživanja, to svi znamo. Čini se da nema nade za ovaj svijet. Broj ljudi koji pate od bakterijskog osteomijelitisa povećao se od kada se smanjila starosna dob za primanje raznih cjepiva. Dobro je poznato da nema pozitivnog učinka od BCG cjepiva, što je čak i WHO prihvatio prije 40 godina. Cjepiva protiv ospica i rubeole također su neučinkovita, u Japanu su zbog velikog broja oboljelih nakon ovih cjepiva, cijepljenja s istima prestala biti obavezna.

Cjepivo protiv pneumokoka također ne djeluje, čak je u medicinskom časopisu New England Journal of Medicine, poznatom kao časopisu koji objavljuje farmaceutska sponzorirana istraživanja, objavljeno da cjepivo protiv pneumokoka ne smanjuje opću opasnost od upale pluća u starosti. Broj oboljelih od dječje paralize porastao je za 700 % u dijelovima SAD-a gdje je to cjepivo bilo obavezno. Čuveno je priznanje američke federalne agencije za hranu i lijekove (FDA) iz 1979. gdje je prihvaćeno da je sav uzrok porasta dječje paralize u cijepljenju.

Opće je znanje da cjepivo protiv HPV-a ne djeluje ama baš nikako pozitivno. Ne samo divlji Japanac, nego baš svi liječnici koji još uvijek zaziru od toga da uzmu novac i ubiju ljude lijekovima, primijetili su da je to osnova virologije. Morate razmisliti zašto Vlada pokušava prisiliti da cjepivom protiv raka vrata maternice budu procijepljeni čak i dječaci, čak i kada je već zaključeno da nema poveznice između raka vrata maternice i HPV infekcije kao uzroka, osim toga, gotovo je komično da ovo cjepivo može povećati rizik od raka vrata maternice do 44.6 %, prema istraživanjima koja su procurila.

Ono o čemu mi kao roditelji moramo misliti jest pitanje zašto je to otrovno smeće koje se plaća iz našeg poreza obavezno ubrizgavati u našu nevinu djecu. Ako još uvijek vjerujete da Vaša Vlada štiti zdravlje Vaše djece, ostanite u toj cvjetnoj fantaziji koja se zove „roditelj koji čine dijete bolesnim“.

Vlast nikada neće štititi Vas ili zdravlje Vaše obitelji. Što naši političari rade svaki put? Peru novac da zarade što je više moguće. Oni nikada ne misle na nas. Oni su ti koji su napravili ovaj zakon i slizuju se s farmaceutskom industrijom kako bi prodavali našu djecu. A Vi ste ti koji to veselo prihvaćaju i zlostavljaju svoju djecu.

Postoji razlog zašto je cijepljenje ovdje obavezno, zašto Centar za socijalnu skrb nikada na to ni ne gleda kao na problem (očito rade za Vladu, ne za nas).

Postoji razlog zašto 99,9 % pedijatara poriče povezanost astme, alergija, visoke temperature, autizma, skolioze, dijabetesa, autoimunih bolesti i cerebralne paralize s cjepivima.

Zato što znaju da ste ovce. Ovce ne mogu ništa dokazati pred sudom.

Jadne se ovce opet žale i mrze ostale ovce.

Ponovo smo objavili našu priču o porodu kod kuće u medijima (zivim.hr), ali u nekim komentarima su ovce napisale „porod kod kuće je ilegalan, kakvi ludi neoprezni roditelji“. Čak je zanimljivo da živimo s takvim smiješnim ovcama. Nije ni čudo da politika ne radi. Nadao sam se da će Hrvatska ući u finale Eura 2016. da zamaskira realnost naših života.

kawaii