22.3. srijeda

Ovo je zaista sve što jedem u danu. Nema skrivenog Bananka kojeg možete uzeti na blagajni u Sparu, Nutelle na žlicu, Čokolino, jako zdravih kemijskih vitamina s ogromnom količinom šećera u obliku Cedevite
🍫🍩🥤

Slušanje mišljenja stručnjaka važno je za dobivanje informacija, ali ne garantira da je to mišljenje ispravno. Jedna stvar koju treba imati na umu je da takozvani stručnjaci imaju ljude koji im plaćaju plaće i koji su im sponzori.
👨🏻‍⚕️

Primjerice, ako predsjednik farmaceutske tvrtke reklamira novi lijek za mase, bit će vrlo sumnjivo, zato daju “stručnjacima” da rade reklamu umjesto njih.
Nije rijetkost da liječnici ujutro vide određen broj pacijenata u bolnici preko HZZO-a s niskom motivacijom, a popodne preporuče skupu operaciju ili terapiju u vlastitoj privatnoj klinici. No, to je mana i ograničenje HZZO sustava.
🤫

Lažni stručnjak ili dezinformacija mogu vas dovesti u ozbiljne probleme. Inače, to je zdrav razum kojeg razumiju i djeca u nižim razredima osnovne škole, ali za mnoge ljude titula stručnjaka i bijela kuta i dalje imaju jači utjecaj.
🫵🏻

+20g proteinski shake ujutro i navečer kod kuće
+ kava bez šećera kao i obično

22-3-srijeda