Metoda izliječenja

Otrovi iz hrane, okoliša, lijekova, tema je čija popularnost raste na internetu. Sve više roditelja počinje primjećivati laži sadašnje medicine kada se pita „zašto pedijatri nikada ne kažu roditeljima što cjepiva sadrže“ ili „zašto pedijatri nikada ne objasne ili ne brinu za slučaj moguće nuspojave prije nego cijepe djecu“. Sve više roditelja ne može ignorirati činjenicu da pedijatri cijepe djecu isto kao pse ili krave. Samo zato što je to „obavezna rutina“, to ne može biti izlika da pedijatri nemaju obavezu objasniti roditeljima o svim cjepivima i lijekovima prije nego cijepe (prisile) djecu koja sama ne mogu izabrati što žele ili ne žele da im se ubrizga. Naše je pravo da postavimo pitanja o našem zdravlju i zdravlju naših obitelji i obaveza je svih liječnika da na njih odgovore, pogotovo ako nas liječnici (vlada) prisile da uzbrizgamo lijekove.

Ako trenutno bolujete ili ćete dobiti bilo kakvu vrstu“bolesti” opisanu u sadašnjoj medicine, a želite ozdraviti, važno je primijetiti laž sadašnje medicine koja uključuje “znanstveni dokaz” koji sponzoriraju farmaceutske tvrtke. Dalje, ne samo primijetiti, nego morate i razumjeti cijelu pozadinu toga o kojoj se laži radi te zašto je toliko raširena i nitko je ne može popraviti.

Što onda konkretno možemo napraviti kako bismo izliječili bolest? Najvažniji čimbenik k izliječenju čak nije metoda, nego nešto drugo. Čini se da mnogi ljudi još uvijek to ne primjećuju, možda zato što im se čini prejednostavnim.

Najvažnija stvar je samosvijest osobe i mijenjanje stava. Ako u potpunosti ne promijenite svoj način razmišljanja, poput primjećivanja koliko ste u krivu, ako u potpunosti ne osporite sve što ste do sada bili radili, promijenite svoju sadašnju ideju i razmišljanje za 180 stupnjeva, osporite sadašnje vrijednosti, pobjegnete od klanjanja lijekovima, pobjegnete od ovisnosti i navezanosti, od stvarnog značenja lijekova koje Vam liječnici daju i ne shvatite što stvarno znači pronaći lijek, nikada nećete čak ni imati šansu da se oporavite kako bi bilo kakva metoda djelovala, uključujući i moj tretman.

Ako jedan od Vaših članova obitelji uzima lijekove zbog bolesti, nema smisla reći im da prestanu, čak ni ako primijetite da nešto nije u redu i mislite da bi trebali smanjiti ili promijeniti lijekove. Ono što možete napraviti za njega ili nju jest razmisliti kako promijeniti njegovu ili njezinu točku gledišta. Naravno da Vas nitko neće slušati ako poreknete nešto u što netko vjeruje ili što radi. Zato je važno da pametno razmišljate. Uobičajeno je da oni koji su navezani na sadašanju medicinu i njezini vjernici budu osjetljivi na autoritete, stoga iskoristite tu prednost i predstavite suprotni autoritet, poput liječnika koji otvoreno imaju drugačija mišljenja te vijesti i medije koji poriču ili kritiziraju medicinu.

No morate biti oprezni da i sami ne budete ovisni o tim mišljenjima. To je u principu isto smeće, ista pogreška. Primjerice, ako imate diskus herniju ili osjećate jaku bol zbog problema u kralježnici, obično će Vam liječnici dati tablete protiv bolova, a ako to ne pomogne ili ako se situacija čak pogorša, reći će Vam da idete na fizikalnu terapiju nakon što čekate nekoliko mjeseci. Pametno je slomiti liječnički stereotip i posjetiti moju ordinaciju, međutim ne možete sve očekivati ni od mene. Želim da jednog dana prestanete uzimati sve lijekove i da više ne ideteu bolnicu, osim u pravim nužnim slučajevima. To je pravo značenje izliječenja.

Ako dobijete rak i odete na operaciju i kemoterapiju bez razmišljanja o uzroku, što uključuje i poricanje sebe, mijenjanje načina razmišljanja i trenutnih vrijednosti, nikada se ne možete izliječiti. Isto je za operaciju diskus hernije, ugradnju umjetnog kuka, bolesti srca, moždanog udara, čak i za zubni karijes.

Vrijeme je da prestanete tražiti samo “metodu”.

skeleton